Cautare

1345 de rezultate pentru "clara pietre" (3.18 secunde)
Comisia Europeana poate, la rindul ei, recomanda Consiliului UE aminarea datei aderarii Romaniei cu un an, pina in ianuarie 2008, daca exista dovada clara a unui risc serios ca tara noastra nu indeplineste cerintele de aderare pina la 1 ianuarie 2007 in anumite domenii .
Situatia dificila si de slabiciune in care se gaseste astazi PNtCD ar trebui depasita prin imbinarea traditiei insistent invocate cu o abordare moderna si pragmatica, bazata pe o strategie clara de imagine deschisa spre tineret si sustinuta de o echipa dinamica si credibila, care sa se structureze in jurul onestului si modestului Gheorghe Ciuhandu.
Daca pina mai ieri situatia era clara, partile beligerante fiind pe pozitii ireconciliabile, azi, cind isi dau mina, nu poti decit sa speri ca intelegerea dintre ei nu ascunde nimic odios.
In opinia liderilor PD-L, refuzul deputatului Adrian Nastase de a demisiona si de a veni in fata justitiei nu este altceva decat o recunoastere clara a vinovatiei din dosarul instrumentat de procuratura. ... Un eventual refuz al presedintelui nu demonstreaza, la fel, "o recunoastere clara a vinovatiei"?
“Eu nu am nici un motiv sa plec si sa arunc cu pietre“, a declarat el si a precizat ca daca are ceva de rezolvat o va face din interiorul partidului.
Daca despre Petrom se spunea inainte de privatizare ca este "perla coroanei industriei romanesti", vanzarea BCR a dovedit ca economia romaneasca a ultimilor 15 ani a fost capabila sa creeze adevarate pietre pretioase, chiar mai valoroase decat o perla.
"Marea este poluata, murdara si plina de stanci si pietre, plaja se micsoreaza de la an la an, mizerie peste tot, nisip cu impuritati si gunoaie, infrastructura pentru amenajarea dusurilor si grupurilor sanitare nu exista", se mai arata in nota trimisa tuturor autoritatilor ce ar fi putut influenta realitatea turismului din sudul litoralului.
Profesorul Ionel Olaru spune ca are plase noi pentru portile de fotbal si pentru terenul de handbal, pe care nu le poate monta pentru ca terenul este impracticabil, are fileuri noi pentru terenul de volei, mingi noi pentru toate sporturile, care nu se pot invarti pe terenurile de la liceu pentru ca sunt pline de pietre ascutite, care le-ar distruge imediat.
"Ei iau pietre din alea de pe calea ferata si ne bombardeaza, uitati. Sparg geamurile ca sa patrunda... si ca si chestie de amenintare.
Problema este ca francezii nu au gandit acea masina pentru drumurile din Romania care sunt pline de gropi, pietre cubice, sine de tramvai sau borduri pretutindeni.
Cei interesati pot admira esantioane minerale aduse din Romania, dar si din cele mai indepartate colturi ale lumii si pot alege dintr-o gama diversificata de bijuterii unicat, realizate manual, din pietre pretioase si semipretioase autentice.
pisicile, iepurii si bufnitele din diverse pietre. Am observat o crestere la aceasta editie fata de editiile trecute", ne-a spus doamna Vali de la firma Alex Logserv.
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata la Muzeul National de Geologie, cu semi-precious stone - la 25 RON (12 pietre:
Cine nu a cumparat inca un cadou pentru Craciun poate alege o bijuteri unicat realizata din pietre pretioase si semipretioase in montura de aur sau argint, un esantion mineral de colectie sau un simplu obiect de decor cioplit in piatra.
pandante din chiasolit, riolit, rodocrozit, agat cu geoda in interior, amoniti de la Nurnberg, pandante, inele si cercei cu diverse pietre.
pietre mici pentru cadouri - turmalina, agat (au mers foarte bine), un pom din ametist adus din Brazilia si pomi mici din diverse cristale - la 10 RON.
casete de bijuterii din malachite, calcite - la 25 RON, angelit, malachite fibros, cuart cu sulf, jasp ocean, pandante din malachit - la 10 RON, pietre pi - pietrele maiase", ne-a spus Anamaria Vidu.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Iarna Cristalelor".
bratari cu bile si bratari cu diverse pietre, aduse din India. Urmatoarea editie a targului de cristale va fi intre 14 - 17 februarie 2013, de Valentine’s Day.
sodalit - 350 RON, septarian sauvage - 400 RON, cutia cu 24 pietre - 300 RON (ametist, cuart fumuriu, azurit, hematit, turmalina neagra, cuart, calcedonie, manganit, malachit si mangano-calcit si pandante din argint cu par din coada de elefant din Africa de Sud - 160 - 220 RON.
google-analytics.com